Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och


jag vet att efter skit kommer sol
men ibland är vägen dit lång

och fan vet om man orkar
trampa dynga en gång till




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-03-15 22:44



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
trampa på du...så kommer solen...Bra skrivet!!
2005-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP