Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan kan också komma tillbaka efter motgångar, lika underbar som innan, precis som våren & sommaren efter höst & vinter...


En människas återkomst

Ett hopknycklat papper
Fångas upp av
Den fuktiga vårvinden
Virvlar runt i luften
Och försvinner bort

En fågel kvittrar
Underbart vackert idag
För oss två
Spelar ljuv musik och
Bjuder in våren

En blåsippa niger
Hälsar våren välkommen
Solen strålar varmt
Motar undan mörker igen
Även detta år

Gräset kommer tillbaka
Lika grönt igen
År efter år
Antar att vi människor
Också göra det




Fri vers av Tiger85
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-03-16 00:13



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Bra klottrat min herre!
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85