Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans och Greta

 

 

Du rusar ut

lämnar mig ensam kvar

kvar att drunkna i tomrummet av dig

 

Men du kastar grymt brödsmulor redan nästa dag

brödsmulor som kan vara i flera dagar

Men jag förstår nu att de få dagar

aldrig kunde mäta upp för den evighet av smärta

den evighet du fått mig att lida

och jag måste inse

att jag faktiskt Kan överleva

utan dig vid min sida




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*