Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde jag fråga om du älskar mig

 

 

Borde jag fråga dig om du älskar mig nog

om du älskar mig alls

trots att du just sagt att du gjorde så

men om det vore sant varför lämnade du mig då

i kanten av klippan du visste att jag ville hoppa

du borde stannat kvar kastat rep efter rep

växt vingar ur din sköra ryggrad och räddat mig

men istället sa du åt mig att det var mitt liv

och att du

 

inte längre kunde rädda mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-06-05 01:38



Bookmark and Share


  aol
skör ryggrad han är falsk
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*