Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter vågorna

 

 

Aldrig lovade väl jag guld och gröna skogar

aldrig sa väl jag att jag var bara din

om du inte älskar mig

så finner jag någon som kan

göra det

 

Jag lovade dig

svåra tider

döm inte mig

världen är för hård

jag måste bort

 

Snälla döm inte havet efter vågorna

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-06-05 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*