Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min styvmor och min pappa på bilden

för henne kunde han reda sig...men aldrig för oss




En liten flicka till sin far

 

 

Den lilla flickan strävar så

att sin faders armar få

att han en dag ska syna hennes ansikte och skina

 

Drömmen är att han för henne en dag ska skina som en sol

men hans röda hjärta äro inte djupare än en pool

och i denna simmar människor fulla

det är ingen plats för en liten flicka

 

Men det är en dröm så fjärran gömd

att hennes eget leende nu är glömt

 

Med armarna sträckta mot den starkes sky

och regnet gråter högt i dy

ögon blå de tåras nu

och pappa allt jag önskar är att du

ska älska mig som du älskar de andra

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-06-05 02:41



Bookmark and Share


    Charlotte S
Det här är vackert. En skör längtan. Däremot tycker jag att ordet \"barnpool\" inte passar bland allt det andra. Det känns inte så fint. Men förövrigt, du är duktig!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*