Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,-man kan ta i tills man spräcker skjortan,-förutsatt att man inte skadar nån och man skall inte låta andra skada genom att säga vad man tål eller inte...


Kortfattad beskrivning av envishet

Istället för att vänta
på den utsträckta handen
gör något själv kom dig för


det är viktigt att få testa
sina gränser

låt inte den egna tanken
vara den som förstör


bli inte rädd inför trötthet
vila och ta nya tag

om någon säger något annat

gör klart att du lever efter eget behag




Övriga genrer av Bim
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-05 14:16



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Det var baske mig en korrekt beskrivning av envisheten!!
Fortsätt med det!!
2007-06-07

    Maria Malm
En eloge till envisheten..måste plockas fram ibland..
2007-06-05

    öppettid
gillar den här. fick mig attt tänka på nåt jag alltid sa när jag var liten \"kan själv\".
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Bim