Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en sommarklänning i december.



det har gått ett tag nu sedan hon insåg
att det inte längre finns någon där
att luta sin ryggrad emot

och gravitationen gör sig mycket starkare
hos de som vaknar upp ensamma

det som finns kvar av augusti
är en sliten sommarklänning
och minnet av en vind
som lekte för mycket i hennes hår

en sol som brände
men nu saknar hon värmen
av han som höll

i hennes hand allt för hårt.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1494 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-03-16 11:30



Bookmark and Share


  Meadow of eternal dreams
Åh.... Det enda jag lyckas få ur mig just nu. Det där berörde minsann.
2010-02-11

    Göte Holmlund
som lekte för mycket i hennes hår

snyggt, doftar cornelis
2007-04-01

    livräddaren
riktigtriktigt bra!man verkligen känner saknaden!:)
2005-05-25

    Söndermarken
Jag gillar andra stycket: "och gravitationen gör sig mycket starkare hos de som vaknar upp ensamma", den meningen säger liksom allt. Bra!
2005-05-04

  Dilsewat
"och minnet av en vind" - tankeväckande bildspråk du har... bra!
2005-04-13

  Silversmak
hmm Gilllar.. :P
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP