Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommunikation med (inner)världen


om bara orden
kunde komma
lika enkelt
som minnen
som hänger sig fast
när allting blir tomt
och vakuumet kväver mig
svarta fanor vajar i vinden
och siar om död
bakom stängda ögon
öppnas mina
och äntligen ser jag
det som inte går att se




Fri vers av illvette
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-06-06 18:50



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den satt som en pil i mitt hjärta. Bra beskrivning. Bokmärker. Tack.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

illvette