Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet ifrån himlen

 

 

Konsten att falla utan plåga

känner ingen till

Trådar formar mönster

som avdunstar i moln

innan någon någonsin hinner se

meningen med livet

 

Och änglarna som dinglar med sina snövita ben från trampoliner

och husknutar slutar sjunga just innan de avslöjar

vad de efter döden fått veta

Medan Gud låter ännu en falla

för att låta den utan vetskap informera världen

om vad meningen med livet är

helt utan

 

att själv veta

 

Dimman skänker dimma för våra ögon

får oss att glömma den del av dagen vi inte vill minnas

men dimman lättar alltid och även Gud såras

av regnet som aldrig upphör




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 19:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sökander efter dimmors lättandes klarsyntheter formulerar du kraftfullt men finstämt...
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*