Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paris lever vidare utan oss men det blir inte riktigt lika mycket sommar då

Vi skulle luffa i sommar egentligen
Jag räknar fortfarande ner
Om jag slutar så är jag rädd för att
Du kanske slutar pussa väggarna och
Leka att det är jag

Jag kommer ihåg
Det var längesedan men
Minnet har ingen tidsuppfattning
Det känns som igår
Hela du känns som igår





Fri vers av hymerito
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-07 21:44



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Pussa på väggarna och låtsas att det var någon annan:) Hur många gånger har man inte gjort det?
Hur som helst.. Skitbra text!
2007-06-14

    Oprofessionell
den här tyckte jag var, somrig faktiskt och som alltid så finns det så många känslor med som du förmedlar så fint med dina ord.
2007-06-08

  Lithia
Sjukt bra, somrigt, hoppfullt...asså bara helt enkelt fantastiskt. Bokmärker.
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

hymerito