Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och dig

 

 

Jag behöver kärlek

Jag synar dig solen

och reser dig månen

döper stjärnorna efter dina ögon

 

Jag synar hjärta ditt

och reser dig mitt

 

Jag synar ditt leende

och reser himlen ur helvetet

Allt jag behöver är kärleken

kärleken och dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-06-08 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*