Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande stjärna

 

 

Kära sol, mitt godnatt skänker jag dig

Godmorgon till månen

den som alltid alltid lyser över mig

raserar alla de skuggor uppväxta på ängar

och risfält som aldrig växer

 

Strålar dolda under jord

vilka dina rosor varje natt och varje morgon beträr

Du som visar mig vem i mitt hjärta jag bär

 

Kära sol, aldrig jag skänker dig mina tårar

Godmorgon måne lys över mig inatt

och påminn mig om att inte vara ensam

 

Och till dig strålande stjärna skänker jag mitt hjärta

ty du skall aldrig slockna under min livstid

hos dig är jag trygg




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-06-08 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*