Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I löften om solen

 

 

Du håller mig i din famn för en sekund

önskar så att du kunde hålla mig så där för alltid

men du släpper alltid alltid taget

vänder om i vinden och låtsas inte om

att mitt hjärta blöder

eller att din tröja bär mitt blod

 

Önskar så att jag kunde limma samman

samman dina munnars läppar

få dig att sluta Lova Lova Lova

mig världen och solens strålar

när det enda du verkligen kan ge är hav

och tårar i mina blå ögon

 

Jag förbannar dina kramar!

och tillåter mig aldrig att falla

alltför långt in i ditt hjärta

men jag tror att det redan är förlorat

att jag redan är

 

försvunnen inuti dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*