Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i farozonen

det är
i farozonen

livet pågår




Fri vers av Anders P VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-08 10:05



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Inget liv utan död..
tryggheten är farans yin.. eller yang..
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP