Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos[autopilot]



**

randigt skuggblek och solbränd
efter dessa horisontella galler

över mina fönster
över min kropp

svider vodkasåren
hjärtat inte förlåter

mina känslor
mina synder

brinner som ett svagt flimrande sken
av död och smuts

över mina händer
över mina ögon

brinner allt

**

jag är kaos
autopilot

det ligger en hora vid min sida
hennes händer är mina

hennes huvud är min kudde
hennes hud mina kliande lakan

det ligger ingen vid min sida
mina händer är mina

jag är kaos
autopilot

**

någon skrattar åt mig

dåre
du är fast

likt en drog
likt klister
likt din ångest

är du fast
dåre

jag skrattar åt mig

**

det är något avtrubbat
vasst
som skaver mot dig

mina ben
och ett tunt lager av hud


faller av

jag är inte din


vackra sommarklänning
lätt fuktig av någons svett

faller som


jag önskar jag vore

**

jag drog kniven
åt fel håll

död
och kaos
autopilot

jag drog allt
åt fel håll


för långt
jag gick för långt

åt fel håll

**








Fri vers av Johannes
Läst 635 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-08 13:19



Bookmark and Share


  Carlita
oh.. snyggt o skickligt skrivet...
2007-06-12

    Tamsyn
fruktansvärt, jag får ont i magen.
men ändå kan man inte sluta läsa,
tycker det säger tillräckligt.
2007-06-11

  Pontus W.U
bra flyt och rytm. överaskande vändningar. gillar skarpt!
2007-06-10

    ej medlem längre
Ser en fånge i sin ensamhet, känslorna bedövade förutom självömkan och skuld...
En text som väcker frågor och funderingar och även empati...
Applåd!
2007-06-08

  edvin medvind
Gillar hur meningarna flätas in i varandra, som här:

\"mina ben
och ett tunt lager av hud


faller av

jag är inte din


vackra sommarklänning
lätt fuktig av någons svett\"

Förbannat bra.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes