Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosberg

 

 

Mina ögon

dina ögon

dina läppar

mina aldrig öppna

inga ord

Men Du lovar

löften löften löften

din lögnaktiga tabuman!

 

Mina ben

dina ben

flätade samman

dit du går måste jag gå

 

Du ställer dig vid kanten av ett berg

och mina rosor faller

du knuffar mig över kanter

med rosentaggar

och jag faller bitterljuva fall

tillsammans med ruttnande rosenblad

faller faller faller ifrån vårt rosenberg

min falska hjälte!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-06-08 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*