Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar


Låt mig

Låt mig få hoppas
Låt mig få tro
Låt mig få känna
Låt mig få drömma

Låt mig få skratta
Låt mig få gråta
Låt mig få skrika
Låt mig få prata

Låt mig få älska
Låt mig få hata
Låt mig få tycka
Låt mig få leva,
det är ju trots allt ett fritt land.




Fri vers av Hinata
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-08 15:43



Bookmark and Share


    Noyle
den här var en av dina bättre, ett bra och roligt slut.
2007-06-10

  Jack E. Gladh VIP
Fina tankar om förutsättningen för lycka och utveckling.
2007-06-08

    Jennie1127
så sant så sant =)
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata