Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat jag




Jag skriver till mig själv

ur djupet av mig själv


för att påminna mig

om det innersta....




det som är jag




Fri vers av katt.inc
Läst 786 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-06-08 22:11



Bookmark and Share


    Melona
jag tycker den här i sin enkelhet och sanning säger väldigt mycket, och jag förstår precis innebörden av orden! TACK
2008-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Om man verkligen funnit sin innersta kärna har man sett helvetets förgårdar.
I annat fall har man inte funnit den.
2007-12-25

    ej medlem längre
Att skriva sig fram till sin kärna...Precis vad allting handlar om. När man väl funnit sitt centrum och sin tyngdpunkt så står man bra mycket starkare i livet. En väl beprövad och mycket bra metod...
2007-10-27

  Kent Love
klockrent...
2007-09-30

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker, känner igen mig
kort, koncis, innerlig

texten får fyra kantareller
2007-08-15

  Jean-Michel Orblin
sant
2007-08-15

  Marreb
Ja precis så är det. Bra fångat.
2007-08-14

    legolas
Underbar !!!!!!!!!!
Inte lätt det .. att hitta sig själv
Relaterar starkt till denna text !
2007-08-09

  Eline.P
En helt underbar dikt! Bokmärker direkt.
2007-07-01

    ej medlem längre
Fantastik i sin enkelhet!
Berör...
2007-06-22

  Mikael Falk
Jag skriver till mig själv
ur djupet av mig själv
för att påminna mig
om det innersta....

det som är jag

----------
Så kan enkelhet ge en bild av det svåraste. Fantastiskt!
2007-06-13

    legolas
Perfekt inte ett ord fel. Visa ord.
2007-06-10

  Lena Renman
Du satte orden på hur det är, tack
lena
2007-06-10

    legolas
Jag tycker om ditt sätt att skriva: sparsmakat och enkelt och det är svårt. Hur många förlorade jag finns det ? Jag är en. Därför så tycker jag om denna text. Den berör och det är vad det hela går ut på.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen