Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
länge har min värld varit grå och dyster men nu kommer solen igenn:)


När livet kommer åter


Du öppnar mina ögon
För en framtid som är ljus




Jag vet jag klarar allt nu
För det gjorde du



Jag skrattar och ler
Och ögonen glittrar
Jag tror på livet




Fri vers av Lonley star
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 01:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken härligt upplyftande och stimulerande och harmoniskt klingande text!!!!Kan förstå att framtiden ligger ljus för dina fötter!!!
2007-06-09

  Lasseman VIP
Oh! vad bra! önskar dig all lycka ju! bra skrivet
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star