Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De små liven är stora nu

De små liven är stora nu
går sina egna vägar
Beroendet av mig
sedan länge överståndet
Nu gäller egna vägar
deras egen stigfinning
Ibland är de borta natten lång
Hungern tvingar dem stundom
att komma hem ett tag
men ibland är det som förr
då ligger de slängda i soffan
och spinner som bara nöjda
katter kan.......




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 09:46



Bookmark and Share


    Maria Malm
Härliga rader om utflugna barn.
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP