Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come and lead me away..


Lead me to a place

Guide me with your grace

To a place where I’ll be safe..




Fri vers av Nattens barn
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn