Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel från förr

Minnet av min ungdoms kärlek
har jag vårdat med omsorg.
Hon var speciell, unik på alla sätt
Jag har aldrig glömt vad jag kände då.
Aldrig känt det på nytt

Många år har nu passerat
vi har båda förändrats
Men då vi åter möttes chockades jag.
Borta var oskulden, flickebarnet.
Hon hade blivit kvinna

Känslorna från förr vaknade
blotta åsynen var nog
Du förvrider min hjärna, du är en drog
Ett gift jag åter vill berusas av
Låt mig drunkna i dig

Styrkan som du inom dig bär
kräver stort mod att möta
Insåg att jag inte är vad du kräver
Är inte man nog att klara av dig
För feg för att våga

Du är fortfarande vacker
livslusten lyser om dig
Jag önskar du en dag finner kärleken
ingen fötjänar lyckan så som du.
Du, min ängel från förr.




Fri vers av Klöver knekt
Läst 537 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-10 21:57



Bookmark and Share


    theredroses
var tvungen att kommentera denna med. underbar dikt. känner igen mej i varenda rad!!!! :) ...ängel från förr... det finns en sån för mig med.
2007-11-21

    Brell
En sångtext. Jag kan se framför mig hur du knäppte på gitarren när du skrev den, som så många gånger förr. VILL höra den - AV dig!!!!

Du skriver djupt.
2007-09-28

  Novemberblomman
Underbar dikt !
2007-07-31

  Freeman
Vilken stark dikt!
Du kan verkligen konsten att på dessa få rader få ihop ett livsöde!
2007-06-13

  Frederick
Vad vackert. Man fastnar lätt och förs genom hela texten!
Tack!
2007-06-10

    Nike
längtan
den lyckades du då förmedla så det kändes ända långt ner på ryggen på mig...

snyggt jobbat
2007-06-10

  Saramaria79
oj, hade en gammal kärlek skrivit ngt sånt här till mig så hade en himla massa tankar och minnen väckts till liv.. sin ungdomskärlek har ju alltid kvar en liten bit av ens hjärta..
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Klöver knekt