Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett telefonsamtal

Jag frågar hur det är.
Bättre, svarar du sanningsenligt.

Jag frågar hur du mår.
Bra, svarar du svävande.

Du frågar hur det är.
Bra, svara jag svävande.

Du frågar hur jag mår.
Bättre, svarar jag sanningsenligt.

En dag ska vi undvika svävande svar,
säger jag.

En dag ska vi säga hela sanningen,
svarar du.





Fri vers av Klöver knekt
Läst 580 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-03 12:41



Bookmark and Share


  Angeldust
*applåder* kram tinny gillar den här!! inga svävande svar....
2008-04-21

    sunnanvind
Bra skrivet! Har ofta tänkt...om man frågar så tar man oxå ett ansvar för svaret...det kanske inte blir vad man tror...
2007-10-15

    snöö
Med få ord beskriver du viktiga tankar. En riktigt bra text
2007-08-06

  Chérie
vilka känsliga ord! behaglig ton som väcker tunga känslor.
2007-07-25

    Brell
Ett samtal som sa mer än orden...
2007-07-03

  Gunwale VIP
Roligt uppbyggt och med bra innehåll. Snyggt och träffande, samtidigt som du visar att även om man är medveten om svårigheter är de ibland inte lätta att göra något - utöver att treva med orden!
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Klöver knekt