Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt sätt att tänka

Allt har konsikvenser även att du är du
liksom att jag är jag har jag lärt mig nu.

Är man bara ärlig mot sig själv på alla sätt
blir livet enklare och att leva mera lätt.

Olycka är blott en reaktion på det som sker,
du är den som väljer tankar om det du ser.

En händelse är bara en händelse ju
och hur det påverkar dig avgör faktiskt du.

Det handlar i grunden om ditt sätt att tänka,
bara du är kapabela att dig själv lycka skänka.






Fri vers av Brell
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 21:33



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Det ligger en hel del i det du skriver. En händelse är bara en händelse fram till vi sätter tankar runt den, det är då vi själva väljer om det var en bra eller dålig händelse. Men innan var det bara en händelse.
Spinn vidare på denna är du snäll. Applåd och bokmärkt!
2007-10-04

  Magica VIP
Lycka till :)
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Brell