Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kärlek till dig



Som den stjärna som ger dig livet
Som det vackraste ordet som var skrivet
Allt det fina ska bli dig givet
Och jag ska låta dig känna min kärlek

Som din ensamma, välkända dröm
Som min smekning av din hals så öm
Som kvällshimmeln med sin orangefärgade söm
Vill jag visa min kärlek för dig

När kvällen blir sval och läker sår
När sekunder, blir timmar som blir till år
När höst passerat vinter, och den korta dagen blivit vår
Finns jag där med min kärlek till dig

När du inte längre söker någon tröst
När tryggheten fått ett bo i ditt fulla bröst
Då vill jag att du lyssnar efter min varma röst
Som berättar om min kärlek för dig

När du inne i mörka skogen går
När du söker han som kärleksfrön sår
När han finns som frusna stunder föreslår
Låt honom visa sin kärlek för dig

När nattens timmar i stillhet flykta
När serenadssångaren stårunder din gatas lykta
När alla vackra orden redan är tryckta
Han sjunger om sin kärlek till dig

Jag kan ge dig lycka, ta ner din stärna
Jag vill bygga en bro, jag gör det så gärna
Jag vill så gärna förklara mig
Och visa min kärlek för dig




Fri vers av Peppe11
Läst 903 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-02 12:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ömheten skapar smekande mjuka toner vid läsningen av din dikt!
helt suverän!
2008-10-13

  aol
så ömt strålande vackert

läs min dikt kär som ett koplement till din underbaradikt
2008-01-29

    Brell
Vackert skrivet. Mycket bra. Jag blev rörd.
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11