Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tid

Jag kände hur mina ögon fylldes av tårar.
Nej sa han, det är inte tid för dig att gråta nu.
När är det tid för mig då, frågade jag...
- den tiden har varit, sa han.
Då äntligen grät jag..




Fri vers av Peppe11
Läst 506 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-23 16:03



Bookmark and Share


  Lapptanten
Var är dina nya dikter? Saknar att läsa dem...
2009-10-07

  *Boppisgodis*
underbara rader verkligen
2009-05-21

  Mangal VIP
Jaaa! Så bra denna är! Tårar får även jag!
2009-05-13

  Helene Månsson
jag fick tårar i ögonen av denna! Underbar, sorglig, you name it! /Helene
2009-05-06

  Lapptanten
Enormt vacker!! Kände hur det sved till i hjärtat där helt plötsligt.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11