Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som jag så ofta känner mig (numera)


en mollstämd gitarr

Ur en mollstämd gitarr strömmar toner blå
med känslig hand, skapas små toner att minnas
med ett mollstämt sinne, försökte jag dig nå
du fick mitt hjärta att brinna

Ur en mollstämd cello, en stråke och en kvinnas hand
mjukt placerad mellan hennes ben, vilar mot varma lår
mollstämt sinne som förvandlade guld till sand
jag glömmer aldrig doften i ditt hår

Ur en mollstämd film, de spelar ut sin repertoar
ord som läker dem, och de kysser varann till slut
ur mitt mollstämda sinne, gav jag mina frågor egna svar
tystnad, tagning, du som försvann sakta ut

en mollstämd ballad, som ömkar sig och bitterljuvt att sakna
minnena är gjorda av dess toner, och bilderna som låter
mitt mollstämda sinne, fick dig att slutligen vakna
vad hjälper det då att mina ögon gråter

ur en mollstämd man, finns massor av kärlek över
han blir till en början precis allt du behöver
en mollstämd man tvingade dig att släppa hans hand
en mollstämd man.... går nu ensam längs sin vackra strand
lämna mig aldrig....




Fri vers av Peppe11
Läst 696 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-09 17:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker...en mollstämd gitarr är en underbar rubrik till denna...
2008-10-13

  Jaramald VIP
Borde spelas upp! Skulle vara fantastiskt att höra den!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11