Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en underbar resa..


Ni skulle varit där

Det allra första mötet, ett möte för livet
jag längtade efter någon som du,
som äntligen hade de vackraste ögonen
Vi satte oss på en sten, och jag smakade på din själ
Sedan den dagen har jag varit dig kär
Ni skulle varit där...

Du var så snäll, som följde med mig igen
jag lovade dig älvor, blått hav, och en av dessa tusentals fikor
En svan, en hand på min, korv och senap på en sked
ni skulle varit med

Den vackraste kvällen i mitt liv
blev sann på bänken under stjärnorna
Under filten grodde en kärlek, bättre än livet självt
En fallande stjärna, vi följde dess bana
ni skulle bara ana

En korsning och en kram, hur förbereder man sig?
min mun fick ana din mjuka kind.
Vilken lycka att minnas just den stunden
då läppar sig framåt leta
ni skulle bara veta

som i en kupa av glas, där finns bara vi två
klipporna där vi brukar bada, ska alltid vara våra
Ändlösa dagar i ändlös kärlek
vågor som slår mot stranden och solen som bränna
ni skulle bara känna

Små sånger som vi sjunger för varandra
och när du har din rygg mot min mage
Då finns det inget som slår oss två
Jag älskar dig, och de stunder som är vi två
ni skulle sett på

Morgnar när vi vaknar tätt tätt intill
och nätter som doftar och som lämnar hårstrån i min säng
Som när du finns i mina tankar varje dag
lever jag livet i en kärlek som får ro
ni skulle bara tro


Hand i hand, så mycket vi sett tillsammans
på bussar, i bil, och överallt i skog och i stad
hjärta mot hjärta, och ögat är så fullt av dig
och minns du, vid viken vår sena dans?
Ni, jag hoppas ni får en likadan chans
















Fri vers av Peppe11
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 11:29



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Men Gud vilken ordkonstnär du är!!!!Så innerligen kärleksfullt och varmt och vackert och helt underbart.. fantastisk kärlekspoesi!!
tack för att jag fick ta del !!applåderas och sparas
2009-09-27

  lyckeli
leendes från början till slut
smakar som vaniljglass på tunga
och som smörblomster för öga

njutningsfullt följer jag
och

är där
2008-12-11

  Elaine.S VIP
Lyckliga ord som växer fram och som berättar något fint
gillar mycket men mest raderna nedan som är så ljuvliga

"jag längtade efter någon som du,
som äntligen hade de vackraste ögonen
Vi satte oss på en sten, och jag smakade på din själ"
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11