Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strax innan du åker


I väntan på livet

Jag väntar på livet, jag väntar på att något ska hända
det mest fantastiska, som händer andra, dock inte mig
Jag väntar på det goda, att livet ska vända
under tiden så vandrar jag med dig

Jag går under stjärnor och jag går inne i skogen
jag ser dess gula sken, och jag kramar dess blad
Jag väntar på en kvinna varm och trogen
under tiden så hanterar jag min sorg genom att spela glad

En och annan låt vaggar mig mjukt och jag nimmer en dröm
en främling kom till mig och ville hjälpa till
Hon som var så önskad, hon som var så öm
hon försvann ur min dröm, hon ligger inte längre tätt tätt intill

Jag vände livet, ödet gav mig en sista chans
mötte dig som var av änglar gjord
Vid min vik, där dansade vi vår vackraste dans
men du försvann efter mina sista hårda ord

Jag väntar på livet, jag väntar på det bästa jag vet
kommer du tillbaka så ska jag ge dig allt som finns
Under tiden så lever jag i ensamhet
och dig och mig är bara något jag minns




Fri vers av Peppe11
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 10:11



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Jag väntar på livet, jag väntar på att något ska hända
det mest fantastiska, som händer andra, dock inte mig
Jag väntar på det goda, att livet ska vända
under tiden så vandrar jag med dig

fantastiska ord samtidigt så smärtsamma texten dui skrivit berör
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11