Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

En fot i var hem, två hem på halvtid.
Ingenstans känns som hemma.

Allt känns trevande och osäkert.
Är jag välkommen i mitt nya hem?

Stundvis känns det inte så.
Flyttar jag dit på nåder?

Min styrka och kraft sinar -
kan jag tro på detta, finns hopp?

Även om tiden är lång och vägen svår -
Ge mig ett ledljus, något att sträva mot.

Jag vet inte var jag är, var jag står.
Jag är vilse och kan inte vägen hem




Fri vers av Brell
Läst 639 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 18:44



Bookmark and Share


  Flöde
ooo..känner väl igen! Mycker beskrivande!
2008-09-15

    Klöver knekt
Läser tvivel, sorg och smärta. Det gör ont i mig att läsa...
Jag hoppas du finner vägen hem.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Brell