Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappert försök

Vill skriva en dikt nu när jag är så positiv,
känner mig sprudlande glad och full av liv.
MEN på pappret finns inte minsta spår
av alla orden som jag tänkte på igår.
Förutom ett ord lyser arket vitt,
allt jag skrev var ett namn - ditt!




Fri vers av Brell
Läst 702 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-10 19:26



Bookmark and Share


  Ilona _L
Känner igen mig i detta!
Bra beskrivet!
2008-07-22

    snöö
Det tycks vara så att behovet av att skriva är större i sorgen än i lyckan. Konstigt nog. Njut av din lycka.
2008-07-06

  Erik L
Gillar dikten, den sätter ord på egna upplevelser. Bra!
2008-06-22

    theredroses
Bra skrivet.. känner precis likadant..:P ibland kommer orden inte fram helt enkelt!.. Trevlig midsommar!
2008-06-20

  Flöde
åh, vilken fin! Ett lugn infinner sig i bröstet om det betydelsefulla. Sååå fin!
2008-06-13

  Ronny Berk
just så känslan uttalas...namngives den som överskuggar alla meningar och gör att orden överflödas...
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Brell