Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen slog mig idag!

Det händer verkligen - det händer mig!
Det är på riktigt sant!!!
Den största av gåvor har givits till mig!
Oj, det här är stort.




Övriga genrer av Brell
Läst 1103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-17 15:00



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Du fina lilla, så underbart. Glädjen står att läsa tydligt.
2008-10-27

  Ilona _L
Förlåt... blandade ihop Ronny Berks o din sida!
Ha,ha,ha... :-/
2008-09-17

    Brell
Vem ska bli morfar???
2008-09-17

  Ilona _L
Stort Grattis på dig - morfar!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Brell