Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens drottning

Ett hår som svartaste natt,
ett smittande ljuvligt skratt,
ögon som klara kristaller,
ett intellekt som aldrig faller.

Stark och klok på alla vis
Klara sig genom varje kris
Okomplicerad och enkel i sitt sätt
och erkänner när hon inte har rätt.

Berör alla på sin väg där hon går
Komiskt kallar hon sig Fröken Svår
Kallas allt för ofta: en jobbig tjej.
Tror du hon tar åt sig? O nej.

Tillbringar du tid i hennes sällskap
inser du att hon är ett verkligt kap
Hon kan erbjuda så mycket mer
än vad du till en början ser.

Villkorslöst älskar hon på distans,
visar bara kärlek om hon ges en chans
Någon har hennes hjärta. Jag undrar vem
Lycklig blir han som med henne delar hem

Så beskriver jag denna själ
som alltid vill alla sitt väl.
Ta allvarligt på mina lovord
hon är för god för denna jord.




Fri vers av Klöver knekt
Läst 622 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-29 20:15



Bookmark and Share


  Blåbäret
Du är ju sanslöst bra på detta...du fångar mig direkt med din text...applåder i massor...blir ett bokmärke också..
2008-08-27

    theredroses
vacker dikt:) fint skrivet:!
2007-11-21

  Angeldust
Härlig läsning :-) synd man är blondin *L*
2007-10-08

    snöö
Inlevelse fyllt och fint skrivet. Låter som en spännande person.
2007-09-30

  Flöde
Ljuvligt!
2007-09-29

  Sanningsägaren VIP
håhå å du ska tala om tempo...
wow.. här mötte jag min överman
eller överknekt ;)
snyggt som fan
/Åsa
2007-09-29

    Brell
Det kallar jag lovord.
Det kan tänkas att \"Nattens drottning har funnit sin kung att älska på distans men att hon ännu inte givits en chans.
Inget ska tas för givet som ej i stjärnorna står skrivet. =)
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Klöver knekt