Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omtumlande syn


Kvinnan med pistol

Fokuseringen i din blick mot målet
förundrade mig.

Beslutsamheten när du höjde pistolen
förvånade mig.

Vreden i ditt ansikte när skotten gick av
chockade mig.

Oberördheten hos dig när du sänkte pistolen
gjorde mig rädd.








Hur gick tävlingen???








Fri vers av Klöver knekt
Läst 529 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-06 21:31



Bookmark and Share


  Blåbäret
puh...ingen skadad, allt ok...men vilken känsla
2008-08-27

    snöö
En dikt med ett något oväntat slut. Bravo!
2007-09-28

    ej medlem längre
Jättelyckat!
Tummen mitt i prick, gillar hur du med få ord formulerar från en hel berättelse.
2007-09-11

  Björn Karlsson
Hel bra!!!!
2007-09-07

  Flöde
Läckert med mixen av känslor i denna. Humor, överraskning och förundran med en underton av någon mildare form av bestörtning. Bra! :)
2007-08-07

  Angeldust
Tur det handlade om skyttetävling *S* satt och gapade ett tag, men stängt mun nu.
2007-08-06

    Brell
Hahaha så det var en omtumlande syn. Förlåt att jag skrattar, visste inte att det var så det såg ut. Var det så omtumlande att se en skyttetävling? :)
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Klöver knekt