Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var en idiot

Ångesten river i mitt bröst.
Du säger att allt är förlåtet
men jag kan inte glömma
det jag sa.

Mina ord ringer i mitt huvud.
Jag menade inte det jag sa.
Jag gjorde ett val där och då,
helt fel val.

Såg inte vad jag kunde fått.
Förstod inte vad jag förlorade.
Jag valde bort möjligheten
till total lycka.

Vem är det som nu får ditt leende?
Vem är det som ger dig sin kärlek?
Vem är han som får se dina tårar
och skänker tröst?

Det kunde ha varit jag.
Det kunde ha varit vi.
Men jag är inte ämnad för dig.
älskar dig ändå.




Fri vers av Klöver knekt
Läst 572 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-12 20:13



Bookmark and Share


    theredroses
väääldigt fin dikt, som dina andra dikter oxå:) gillar dina texter!
2007-11-21

  Angeldust
kan bara säga att man kan känna orden du skriver.
2007-08-06

  Magica VIP
bra!
2007-08-06

  Chérie
klockrent, du är grym. njuter.
2007-07-25

  Flöde
Shit! Hur bra som helst! *nickar igenkännande*
2007-07-05

  Freeman
Oj, den gör ont att läsa...igenkännande och fylld av känslor.
2007-06-13

    Brell
Är du förlåten måste du förlåta dig själv raring
2007-06-12

  prinscess VIP
en vemodig text
ja ibland väljer livet andra vägar och möjligheter
men rätt vad det är kommer lyckan att stå framför dig
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Klöver knekt