Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar blev höst som blev vinter som blev vår. Det hände en ledig tid nyligen men inte igår.....


Förändringarnas tid

Du gick bort dig i natten,
irrade runt på gator av sten.
Famlandes i mörkret,
sökandes efter ett ljus sken.

Något glimmade till och
du följde efter förståss.
Men glädjen blev kort,
för du följde ett irrbloss.

I din förtvivlan försökte
du rädda denna trasiga själ.
Trots dina tappra försök
slutade det aldrig väl.

Med dina känslor spelade
han ett fult och elakt spel.
Du lät honom utnyttja dig
fast du visste att det var fel.

En natt gick han för långt,
och du kunde äntligen förstå.
Dina steg var lätta när du
till slut kunde från honom gå.

Den morgonen kom tårarna
då bördan försvann ur ditt bröst.
Dina tårar rann av glädje
vid ljudet av din inre röst.

Du har till slut från misär och
plågan lyckats slå dig helt fri.
Ditt inre lugn gör mig glad,
älskar att se dig i harmoni.

Den dagen fick du vetskap om
något som andra inte vet.
Och vad det än må vara
får det förbli din hemlighet...




Fri vers av Brell
Läst 659 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 21:51



Bookmark and Share


  Maudem
Jättefint, min vän!!!
Man känner när man läser, du berör med dina ord.
mvh Blomma
2007-12-19

    Klöver knekt
Fint flyt i texten, man trollbinds av den.
Jag bugar för ditt sätt att förmedla känslor.
Mkt bra!!!!
2007-06-13

  Ronny Berk
söker och förstår \"någons\" inre lugn och tankar... kanske egen frihets sökande efter förändringens harmonier...
2007-06-12

    saaana
oj vad fint du skriver.
tragiskt men fint och djupt.
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Brell