Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har mött mitt öde

Har levt mitt liv i hårda vindar.

Dragit fram som ett yrväder.

Ridit ut stormar gång på gång

Fastnat i tornadons öga.

Mitt i den värsta tromben

mötte jag dig.

Tromben är nu blott en vindpust

Du kan skänka lä

Jag vet det

Hela världen vet det

Du har inte insett det än

Tids nog blir det vindstilla.




Fri vers av Brell
Läst 562 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-30 14:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
när vindar vänder mot vänslor stormar känslor...
2007-06-25

    Klöver knekt
Vem har lyckats tämja yrvädret?
2007-06-10

  * Ammi *
Mm.. starkt och fint
bra poetat!
2007-06-06

  Freeman
Vilken stark och vacker dikt!
Dikter med ett djup som denna tycker jag om!
2007-05-31

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du har så rätt men det är en svår sak att inse, vindstilla, när man just är fast i en tornado, bra skrivet!
2007-05-30

  Peppe11
åhh...åhhh.. jag älskar det.. de innersta tankarna, förhoppningen, kanske rädslan av att det är för vackert ( vindstilla) för att vara sant..Snyft min vän.. hoppas det går bra..
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Brell