Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Tre viktiga ord är Tro, Hopp och Kärlek...


så kan du inte försöka tro att de finns hopp om kärlek för oss ?









Fri vers av Scartissue
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 23:06



Bookmark and Share


  Blumma.
:)

fin liten ordlek, men ett tydligt budskap. Vackert :)

Krams, ZurrQish.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue