Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer det frusna



När orden inte räcker till
inget kan beskrivas
nog förklaras

räcker en omfamning
för att

värma det frusna




Fri vers av sunnanvind
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-11 12:13



Bookmark and Share


  Jer
Varm hyllning, skönt att läsa.
2007-07-09

    johanni
Vackert
2007-06-19

    solomio
vacker dikt
2007-06-16

  Leif Furstedt
Det brukar räcka långt, vackert.
2007-06-13

  aftermath
det språket är alltid mer talande
än alla upptänkliga ord vi äger
självklarheten i en omfamning
snyggt
2007-06-12

  Thommy
Stämmer bra, en kram värmer mer än ord.
2007-06-11

  Söder
Riktigt fint skrivet. Så är det verkligen ibland :)
2007-06-11

    wilja
innerligt. och ibland slår det alla ord utan konkurrens.
2007-06-11

  issac.a.m
Vackert...Så vackert
2007-06-11

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra skrivet och så sant!
2007-06-11

    Lindizz
Mycket sant och bra skrivet...ord räcker inte till alla gånger...men en omfamning gör det.
2007-06-11

  Albert
fint skrivet det där,
hörru
och sant
2007-06-11

    Maria Malm
Absolut. viktigare med vad man gör än vad man säger..egentligen..kroppsspråket har mer betydelse än det talade..
2007-06-11

  nettizen
Ja, handling säger mer än ord...för ord är just... ord.
2007-06-11

  devilsangel
Ja, så är det...Ibland räcker inte orden till...Men en omfamning säjer allt. Så fina rader...från hjärtat
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind