Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo det är faktiskt sant


Jag mötte gud


Det var en vinternatt då månen lyste,
jag mötte Gud och han till orda tog:
\"You\'r shaking like a leaf my son\"; jag log,
sa: \"jag är inte rädd\"; (jag bara fryste)

Han talade med amerikansk accent
om \"life and death\" och det som kommer sen
Jag frågade om dig; han sa glatt: \"when
was I the one to ask about torment\"

Då såg jag något blankt och rött och slätt
vid foten hans, En svans! runt benet snodd
Jag visste vem som gjort mig anförtrodd,
jag visste att jag hade kommit rätt




Fri vers av Karl
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-03-18 00:09



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
tänkte först inte läsa din dikt. trodde det var en annan nyreligös blaja. Men det var riktigt bra!! Fyndigt slut!
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl