Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfall


jag har lämnat denna plats

av döda
och skelett


jag har lämnat detta skal

av skinn
och ben


jag flyr från mig



följ mina spår
följ mina spår

av dödfödda
barn
sjukdomar


fläckade
himlar
och svedda


jag har lämnat denna plats




Fri vers av Johannes
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 07:38



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
\"av dödfödda
barn
sjukdomar\"

hakar i och vidare, coolt!
Gillar helheten och uppbrottskänslan

man tror nästan att det ska komma ett ord efter \"svedda\" dock.
lite avhugget? kanske för att strofen innan är 3 rader
2007-06-18

  Smultris
Sluta vara så förbannat bra.


skitunge:)
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes