Elvira, denna är bara till dej!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elvira, denna är bara till dej!




SOMMARNATT

Sommarnatt
det magiska ordet
det magiska landet
där
himmelen aldrig slocknar
och stjärnor
hänger i svarta tunga träd

Där går hon
med utbredda armar
och omfamnar
livet
medan syrsor tystnar
vid hennes fötter
och
sommarnatten
bygger bo i
hennes hår

Hon skrattar ikapp
med näktergal
och lövens
viskningar
ljumma vinden
leker tafatt
med hennes hud

Hon sjunger för
natten
och för ljuset
och allt tystnar
i stillsam vördnad
för hennes röst

Vid det magiska
landets gränser 
stiger den fnittrande solen
efter kort sommarvila
och hon skuttar lätt
och nynnande
in i dagen
och min kärleksblick




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 644 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 22:58



Bookmark and Share


  devilsangel
Du kan din sak mannen! Så jädrans vackert...
2007-06-12

  swimsus@gmail.com
Nu är sommarnätterna här,
och någonstans måste det
jublas över dessa sommartankar
sommarhyllningar och kompositioner
av vackra meningar!
2007-06-12

  aftermath
du kan konsten att hylla
också!
snyggt
2007-06-12

  Nyfiken drömmare
Ljuvlig dikt av dedicera till någon... Du är en lycklig man som funnit den kvinnan!
2007-06-12

  Catrin
Vill bara instämma i denna dikt \" hon sjunger för natten och för ljuset\" den flickan, tack för att du finns för henne och skriver så underbara dikter som vi andra bara kan instämma i.
2007-06-11

  prinscess VIP
denna var vacker
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth