Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Glömda

Blöder oro
det inre
snart förstört,
dagligen krossad
hon är en del
av massiv lön

dottern hon
en gång var,
idag till salu
på djävulens
trottoar

egoistiska dårar
med samvete
byggt på ljuga,
ständigt hungriga
redo att håva in
nästa tjuga

längs gatorna
Fru ångest
och Herr panik,
livrädda personer
två vandrande lik

glömd dotter
blev notis
i statistik,
omgiven av
skickliga dårar
som går
över lik

vem är du,
jag måste fråga

är den
glömda dottern
som tog sitt liv,
mänskligheten
svek mig
det blev mitt
motiv




Fri vers av Magnus VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2004-02-12 20:16



Bookmark and Share


  Jenny*
jag tycker om ditt språk och din rytmik. men framförallt att du skriver så starkt.
2004-09-13

  a.m
rytmiskt, rent klingande med en avskalad text som lämnar plats åt mina inre bilder. Det blir en rå tavla att betrakta! Tyvärr har det smugit sig in ett irriterande stavfel, statisktik ska det vara, eller hur?
2004-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP