Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en person, jag kanske förlorat


jag älskar dig, käraste syster

Käraste syster,
vad slet oss isär?
vad det något jag sade,
något jag gjorde,
varför, varför blir det alltid såhär.

Du ber mig tro,
utan svar,
du ber mig
att stanna kvar,

Men jag vill inte låta dig gå,
men jag vet att jag måste släppa dig nu,

men jag saknar dina ögon,
de som smälta all frusenhet,
du säger att det inte är i kärleksfulla ögon som tillit prövas,
men jag vill inte pröva mer,
jag vill bara att du ska finnas här,

Jag vill inte ha alla goda råd,
jag vill bara ha din famn att gråta emot,
jag vill inte såra dig i min förtvivlan att du ska komma tillbaka,
jag behöver dig,
vill ha dig nära,
käraste syster,
snälla gå inte din väg,

kom tillbaka, berätta vad som är fel,
berätta vad som tynger dig,
låt mig se de tårar du döljer för mig,
Jag vill bara berätta att jag älskar dig,
jag vet inte om det hjälper,
men käraste syster
kom,
låt mig hålla dig nära,
torka dina salta tårar,
låta hoppet innfinna sig igen,

Du sa att vi skulle klara detta tillsammans,
och jag vill det,
jag vill vara där för dig,
som du var för mig,
men jag kan inte bryta upp dörren till ditt inre,
kärlek gör inte så,
men jag sitter och väntar på dig,
käraste syster och en enda rad skyler över känslan av svek
jag älskar dig, käraste syster!




Fri vers av Lill_poeten
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-06-12 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten