Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta springare

 

 

Den svarta marodören är borta nu

han haver lämnat staden

och tagit molnen ifrån himlen

de äro hans vita svarta springare nu

 

murar vibrerar i hans abstinens ifrån sin älskade plågohamn

men inga fler harar, inga fler barn skall du falla i hans onda famn

 

Svarta springare skapar tumult på landsvägar

och människor döder överallt i hans väg

men han har lämnat oss nu

 

oss barn i bullerbyn

 

vi vars tårar nu slutligen har upphört

att falla ifrån våra drömmars skyar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-06-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*