Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren 2007

 

 

Gröna ängar

svalor dansar

småbarnen klädda i sommarkransar

tvåtusensju

Jäntor lämnar hemmen

pojkarna lever ännu som drängar

Gröna ängar

Blå hav

segelbåtar

fiskande gamla män minns barndomsåren

Unga vältrar i ungdomssåren

Gröna ängar

barn i sommarlätt skrud

snövitt blir till färgad hud

alla ser likadana ut

 

Sommaren

tvåtusensju




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 14:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en finstämd sommarhyllning med svalors lätta vingars flykt över texten... finsaker...
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*