Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om känslor som far


känslornas hav

känslor det far
som små åar
genom min
kropp

jag känner
hur det
blir bredare
som bäcken
som porlar

jag förstår
hur känslan
växer inom
mig, gör att
jag öppnar
upp och finner
mer behag

för när jag
väl har nåt
i hamn, så
kommer mina
känslor simma
i ett oändligt
hav, ett
hav fyllt
av kärlek..




Fri vers av Ellan
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 17:06



Bookmark and Share


    Nike
den här texten inbjuder verkligen läsaren att \"gunga med\" i din nya känsloverklighet eller vad man ska kalla den
2007-07-13

  Emilia Berg
Vacker dikt där du beskriver din kärlek. Jag gillar havet!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan