Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efteråt

eld, is, krossat glas
hat
finns ingenting att be för
ingen återvändo
heller ingen synlig väg

verkligheten är en annan nu
förvriden
kristallklar
som en kamerablixt på repeat

bortom molnen
bara mer mörker
ett regn som gör allt
drypande kallt

talet som handling
kan vara skoningslöst
du äger inte smärtan, tvärtom
men du ska betala
ty sanning kostar




Fri vers av Marian
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-03-18 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian