Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dialog ett

- Du är rädd för att dö ensam.
- Vad sa du?
- Jag sa bara, att du är rädd för att dö ensam.
- Vad menar du?
- Det var inget viktigt, bara ett konstaterande.




Fri vers av Marian
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-03-18 17:17



Bookmark and Share


    Agnieszka
kan nästan inte alls komma på något att säga. men jag vill på något sätt påpeka att jag är så imponerad av dessa rader.
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian